Već tradicionalno posljednji nastavni dan u prvom polugodištu bio je rezerviran za puno dobre zabave.

Nakon prva 4 sata nastave, učenici su u društvu razrednika uživali čitajući tople pahuljice od kolega iz razreda. Atmosferu smo dodatno zagrijali božićnom tombolom u kojoj su sudjelovali svi učenici i profesori. Naš školski zbor potrudio se održati veselu atmosferu pjevanjem božićnih pjesama, a vrhunac zabave bio je proglašenje pobjednika u natjecanju u božićnim kolačima.

Svim sladokuscima najdraže natjecanje ove godine donijelo je mnoštvo novih i neodoljivih kolača. Bilo je teško odabrati najbolji, a naš stručni žiri pod vodstvom bivše učenice Morane Mijač, koja je taman odnijela pobjedu u kulinarskoj emisiji “3, 2, 1 – kuhaj!”, imao je iznimno zahtjevan posao. Na svečanom proglašenju doznali smo koja su to tri kolača bila najbolja od najboljih po okusu.

Treće mjesto pripalo je Antonu Pomperu iz trećeg razreda. Drugo mjesto zauzeo je Jan Jurčec, također iz trećeg razreda, a najbolja od najboljih ove godine bio je kolač “Jurica” maturantice Vanje Janžeković. Laskavu titulu najljepšeg kolača osvojila je predivna Gingerbread house Vite Vrbića iz 1. razreda.

Čitava božićna zabava imala je humanitarni karakter jer su se kolači mogli kupovati. Mnogi su se lukavo opremili kolačima za cijele praznike i uštedjeli vrijeme u kuhinji. Zahvaljujemo svim roditeljima i bivšim učenicima na velikom odazivu i sudjelovanju. Sav novac koji je prikupljen uplaćen je udruzi Dodir za gluhoslijepu djecu.

Veselo smo završili polugodište, a još više zabave, veselja i uspjeha očekujemo u drugom polugodištu.

Uskoro ćete moći pogledati recepte, a do tad uživajte u slikama!