Čestitamo svim našim učenicima (i njihovim mentoricama) koji su se visoko plasirali na županijsku razinu natjecanja ove školske godine. Pravo je zadovoljstvo imati motivirane učenike za rad i stjecanje novih znanja.

Htjeli bismo posebno izdvojiti Reginu iz 2.a razreda koja je osvojila sjajno četvrto mjesto na Županijskom natjecanju iz njemačkog jezika. Bravo za nju i čestitamo mentorici, prof. Antoniji Nušinović! Inače, Regina je uspješno položila B1 ispit Goethe-Instituta, a trenutno se priprema zavišu razinu (B2).

A iz istog razreda imamo i Davida, koji je osvojio sedmo mjesto na Županijskom natjecanju iz engleskog jezika i plasirao se na Državno natjecanje! David je po broju bodova zapravo zauzeo četvrto mjesto u Gradu Zagrebu, a dijeli ga s druga dva učenika koji imaju isti broj bodova.

Inače, naš je David uspješno položio FCE ispit (razina B2), a ove se godine priprema za polaganje CAE ispita Sveučilišta Cambridge (C1 razina). Čestitamo mu od srca! Bravo i za mentoricu (i razrednicu 2.a) prof. Doru Cecelju!