Dina je učenica za koju se “iz aviona” vidjelo da je “prirodnjak”, stoga nas nimalo ne čudi što je upisala i u roku završila Veterinarski fakultet. Topla, draga i brižna, uvijek je imala vremena pomagati kolegama iz razreda. Pogotovo nam je drago zbog odnosa koji je s njima uspostavila i što su postali odlični prijatelji jer se u Prvu privatnu gimnaziju upisala tek kasnije. S posebnim ponosom gledamo na bivše učenike koji svoj posao doživljavaju kao ljubav jer u njima vidimo odraz i našeg odnosa prema njima.

1. Koja sjećanja nosiš sa sobom vezana uz školovanje u našoj školi?

Sjećam se da sam došla prvi dan u školu i bojala se kako će me prihvatiti učenici i profesori jer dolazim iz druge škole, ali nisam ni sanjala da bi moglo proći tako bezbolno i lijepo. Svi su mi pomogli da se prilagodim na najbolji mogući način i završim školu s predivnim sjećanjima i osmijehom na licu. Jedno od ljepših sjećanja na mi je ostao i dan škole, pripreme oko dana škole, izrada ukrasa, plakata, uređivanje škole i samo druženje s kolegama iz razreda.

2. Što bi istaknula kao prednost školovanja u Prvoj privatnoj gimnaziji?

Jedna od najvećih, ako ne i najveća prednost školovanja u Prvoj privatnoj gimnaziji je individualnost, odnosno mogućnost da se profesori posvete svakom učeniku pojedinačno. Svakako bih istaknula i izvrsne pripreme za maturu koje su mi pomogle da mi matura prođe bezbolno.

3. Kakav je bio tvoj obrazovni i profesionalni put nakon što si maturirala?

Nakon mature upisala sam Veterinarski fakultet u Zagrebu, koji sam završila u roku. Na fakultetu sam sudjelovala u radu studenskih udruga te sam volontirala tri godine na Klinici za porodništvo i reprodukciju, gdje sam sudjelovala u dnevnom i noćnom radu klinike. Nakon završetka studiranja mislila sam da ću se ostatak života baviti veterinom i pomagati životinjama, ali mi se pružila prilika da radim na kliničkim istraživanjima te sam to prihvatila i nikad nisam zažalila. Trenutno radim posao koji volim i koji me ispunjava.

4. Što ti osobno smatraš svojim najvećim uspjehom?

Svojim najvećim uspjehom smatram završetak fakulteta u roku, nakon toga i zaposlenje na poslu koji volim.

5. Kakvi su ti planovi za budućnost?

I dalje ću nastojati biti najbolja verzija sebe. Trenutno radim posao koji volim i koji me ispunjava tako da su mi daljnji planovi vezani uz usavršavanje i napredovanje u poslu.

6. Što te najviše veseli?

Najviše me veseli kada se moj rad i trud isplate i kada mi ostane slobodnog vremena koje mogu potrošiti na svoje hobije, druženje s prijateljima i dečkom, šetnje, putovanja…

7. Što bi ti poručila/savjetovala našim učenicima i općenito mladim ljudima?

Poručila bi im da nikad ne odustaju od sebe i svojih snova i ciljeva jer možda se ponekad put do cilja čini jako trnovit, ali uvijek se isplati.