Humanitarna grupa PPG-a pokrenula je još jednu humanitarnu akciju za beskućnike – štićenike Caritativne pučke kuhinje Družbe sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskoga.
Učenici i djelatnici naše škole prikupljali su namirnice duljeg roka trajanja i higijenske potrepštine kako bi barem malo pomogli radu ove hvalevrijedne ustanove. Hvala vam na svakoj donaciji, a ponosni smo što su se svi odazvali u velikom broju!
Vrijedni humanitarci odnijeli su prikupljene namirnice i higijenske potrepštine u Caritativnu pučku kuhinju. Dočekala ih je glavna sestra Tihomira i zahvalila se na mnogobrojnim i lijepim donacijama. S njima je podijelila da imaju oko 80 štićenika dnevno koje primaju od ponedjeljka do subote. Budući da im je četvrtkom veća gužva, dogovorili smo se da će svaki četvrtak grupa naših volontera doći pomoći u dijeljenju ručkova te pospremanju.
Uskoro će se u našoj školi održati božićno druženje u sklopu kojeg će učenici sami raditi božićne kolače te ih prodavati. Prikupljeni novac od prodaje iskoristit ćemo za nabavku donjeg rublja za štićenike Caritativne pučke kuhinje, a sve kolače koje ne uspijemo prodati, odnijet ćemo u samu pučku kuhinju u Gundulićevu ulicu.
Zavirite u našu fotogaleriju.