Individualnim razgovorom saznaj zašto je PPG idealna srednja škola za tebe

Upis u srednju školu je pred vratima, a već ti je sad previše informacija sa svih strana? Dođi kod nas na individualni razgovor i saznaj sve bitne informacije koje će ti pomoći u donošenju odluke za upis u PPG.

Kako se prijaviti na individualni razgovor?

Vrlo jednostavno i brzo.

Zašto bi trebao razmisliti o PPGu i doći na neobavezan individulani razgovor?

Prva privatna gimnazija ima mnogo prednosti u odnosu na druge škole, vjerujemo da su ove upravo one zbog kojih ćes nas odabrati.

Trebaš li još razloga za dolazak na razgovor, pogledaj što naši učenici kažu o PPG-u,

Najviše volimo pohvale naših učenika jer tako znamo da radimo odličan posao.

Svi su vrlo topli i dragi. S obzirom na broj učenika svi smo međusobno povezani. Dobra je ekipa i zezancija. I ne smijem zaboraviti spomenuti kako su spremni pomoći oko svega.

Elia

Profesori daju sve od sebe da nam što bolje objasne svako gradivo; zahtjevni su,ali i zabavni,te imaju razne metode objašnjavanja.

Jana

Učenici su u našoj školi veoma povezani. Svatko je spreman pomoći kada je god to potrebno, a druženja su česta i izvan škole. Veći dio dana provodimo zajedno, pa smo zato kao prava obitelj.

Ivan

Nazovi nas ili se prijavi putem forme

Svakako se prvo konzultiraj s roditeljima i obavijesti ih da si pronašao super školu i da bi volio otići na jedan individualni razgovor na kojem ćeš saznati korisne informacije. Roditelji su isto prisutni na razgovoru, ukoliko to nismo napomenuli.

NAZOVI NAS NA BROJ 01 4852 142
PRIJAVI SE PUTEM FORME

Prijavi se na individualni razgovor

  • Primjer 1 - Za školarce: Prijavljujem se na individualni razgovor 03.07. Primjer 2 - Za roditelje: Prijavljujem svoje dijete na individualni razgovor 03.07.