Informacije o upisima

Saznajte sve informacije o upisima!

Pripremite se i na vrijeme počnite proces upisa u svoju novu školu.

NAZOVITE NAS

Prijave i upisi u Prvu privatnu gimnaziju s pravom javnosti održat će se, kao i dosad, preko stranice upisi.hr. Podsjećamo, 26. lipnja birate 6 škola, a sustav potom odrađuje rangiranje. Uz redovan proces upisa preko dotične stranice, naša škola provodi i dodatno testiranje prema dolje navedenim uputama.

Testiranje

Prva privatna gimnazija u školskoj godini 2018./ 19. upisat će jedan razred općeg usmjerenja i jedan jezičnog, svaki sa po 20 učenika. Učenici prolaze testiranje koje objedinjuje:

  • uvid u ocjene 5. – 8. razreda
  • test sposobnosti i motivacijski esej
  • intervju

Iako se prijave za Prvu privatnu gimnaziju rade elektronskim putem preko upisi.hr, važno je da kandidati uz to prođu interno testiranje.

Termini testiranja

Po dogovoru.

Upisi

Konačan upis potvrđujemo potpisom ugovora o školovanju za školsku godinu 2018./2019, koji će se obaviti nakon zaključavanja odabira 10. srpnja.

Cijena godišnje školarine je 33.500,00 kn.

Upisi u 2., 3. i 4. razred

Smatrate li da vaše dijete zaslužuje više i može bolje, neka nastavi školovanje u Prvoj privatnoj gimnaziji. Rad škole temelji se na poštivanju svakog učenika, i poticanja njegovih potencijala. Kroz rad u malim grupama i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti učenike se priprema za život, ne za samo za ocjene.

Dogovorite inicijalni razgovor pozivom na 01 4852 142 ili putem maila: info@ppg.hr. Nakon toga slijedi testiranje koje se sastoji od pisanja motivacijskog eseja, testa sposobnosti i razgovora. Testiranje ukupno traje 90 minuta, a cijeli postupak prebacivanja može biti gotov u 2 dana.

Stipendiranje dvoje učenika

Dodjeljujemo dvije stipendije učenicima s 80 bodova ili prva tri mjesta na nekom od državnih natjecanja, ako nisu u financijskoj mogućnosti plaćati školarinu.
U slučaju dodatnih pitanja slobodno nam se obratite.

Za sva pitanja vezana za postupak testiranja nadležne su ravnateljica Maja Breitenfeld i profesorica Elma Kerić.

NAZOVITE NAS
2018-07-10T07:10:31+00:00