Jesenski rok i upisi u više razrede

Razgovore za jesenski upisni rok za prvi razred jezične gimnazije (dva mjesta) i upis u više razrede opće i jezične gimnazije vodimo od 19. kolovoza. Prijave su u tijeku.

Online esej će se pisati 25. kolovoza u 10 sati.

Mijenjati školu nakon kraja školske godine može biti stresno i naporno. U Prvoj privatnoj gimnaziji prelasci zaista nisu komplicirani. Istina je, treba proći testiranje, doći na razgovor, donijeti sve dokumente, napisati molbu… No, cijeli taj postupak može biti gotov u nekoliko dana. Nazovi ili putem e-maila dogovori inicijalni razgovor.

Razgovor služi upoznavanju s potencijalnim novim učenikom. Savjetujemo ti da prije intervjua proučiš našu internetsku stranicu i tako se upoznaš s našom školom i onime što nudimo. Zanimaju nas tvoji razlozi za prebačaj, interesi, očekivanja od naše škole, zašto te baš zanima naša škola i što smatraš da od nas možeš dobiti. Slobodno pitaj sve što te zanima. Volimo pitanja! Pogledat ćemo svjedodžbe osnovne škole i do sad završenih razreda srednje škole, a trebaju nam i tvoj rodni list i domovnica.

Javi nam se: pošalji e-mail na info@ppg.hr ili nazovi 099/ 3147 990.

2020-07-31T12:52:30+02:00