Provedite vruće zagrebačko ljeto u klimatiziranim prostorijama PPG-a uz razne tečajeve!
Iako je 16.06.zadnji dan škole, u PPG-u će biti dinamično i sljedeća dva tjedna. Naime, od 22.6. pripremamo radionice iz Cambridge ispita, biologije (Ja, liječnik), Harvard Model UN-a, naprednog njemačkog, književnosti i debate!

Za one koji žele uložiti u znanje iz jezika i za to dobiti zaslužene međunarodno priznate diplome nudimo pripreme za Cambridge ispite i ispite iz naprednog njemačkog:

FCE (The First Certificate in English) – prof. Maja Breitenfeld
CAE (The Certificate in Advanced English) – prof. Maja Breitenfeld
CPE (The Certificate of Proficiency in English) – prof. Maja Breitenfeld
IELTS (najpopularniji test engleskog za studij u inozemstvu) – prof. Dora Cecelja
Napredni tečajevi iz njemačkog jezika

Učenike koje zanima princip rada Model UN-a, mogu se upoznati s tim prestižnim oblikom simulacijske debate u sklopu PPG Harvard Model UN-a. PPG je jedina škola u Hrvatskoj koja ima svoj Harvard Model UN program.

hmun

Za učenike koji vole znanost i žele znati više nudimo radionicu „Ja, liječnik“ pod vodstvom prof. Kerić, u kojoj će kroz zanimljiv i praktičan rad bolje upoznati rad ljudskog tijela i živi svijet. Osim seciranja, pokusa i zanimljivih projekata, učenici se mogu okušati i u medicini, odnosno dijagnostici različitih bolesti i zdravstvenih stanja.

teen female pouring chemicals

Za knjiške moljce nudimo dvije književne radionice!

Želiš znati više o vrlo značajnim svjetskim piscima koji nisu uključeni u redovni program nastave hrvatskog jezika? Voliš li čitati i želiš se opskrbiti ljetnim štivom? Onda je literarna radionica prof. Kostanjevec pravo mjesto za tebe!

Ako pak voliš čitati na engleskom, ali ne da ti se gnjaviti s opsežnim romanima? Onda su kratke priče idealno štivo za tebe! Moćne, zanimljive i pune nevjerojatnih preokreta u samo nekoliko stranica, kratke priče su redovito ljubav na prvi pogled, čemu iz prve ruke može posvjedočiti prof. Cecelja, koja će te upoznati s čarima English short story kluba.

Razumiješ engleski i dobro se njime služiš, ali ga nemaš dovoljno prilika koristiti u govoru? Zanima te debata i voliš raspravljati o zanimljivim i aktualnim temama? Onda je English Debate Club idealan za razvijanje tvojih govornih vještina i kritičkog mišljenja.

maxresdefault

Radionice će voditi profesorice Kostanjevec, Kovačević, Breitenfeld, Kerić i Cecelja. Prijave za radionice su u tijeku. Vidimo se!