Naša je škola već godinama službeno priznata kao pripremni centar za ESOL ispite Sveučilišta Cambridge, u organizaciji British Councila, a ponosni smo što možemo otkriti da smo napredovali do statusa Addvantage Silver Partnera! Addvantage je shema British Councila namijenjena jezičnim centrima, sveučilištima i drugim institucijama koje prijavljuju kandidate za polaganje čuvenih ispita. Ovaj program nudi podršku pri pripremi ispita i pristup svemu što British Council ima u ponudi u visokokvalitetnim resursima za učenje, podučavanje i procjenu engleskog jezika.

Što točno znači naša “srebrna” razina? Ona predstavlja broj kandidata koji se u prošloj školskoj godini prijavio za polaganje ispita (između 20 i 79 pristupnika). Ne sumnjamo da će svi naši kandidati i ove godine ostvariti odlične rezultate!

Učenike Prve privatne gimnazije pripremamo za polaganje ispita FCE (The First Certificate in English), CAE (The Certificate in Advanced English), CPE (The Certificate of Proficiency in English), u okviru ESOL ispita Sveučilišta Cambridge, te IELTS (International English Language Testing System)  – najpopularnijeg ispita iz engleskog jezika na svijetu koji će vam pomoći da živite, studirate i radite širom svijeta.