Online nastava

Iznimno, organiziramo online nastavu za vrijeme nenastavnih dana ili za učenike koji izbivaju iz škole duže vrijeme zbog bolesti.

Online nastava je u PPG-u interaktivna nastava uživo. Za vrijeme pandemije Covida-19 našim smo učenicima željeli pružiti više, što smo i uspjeli predavanjima uživo, držeći se rasporeda sati. U svom radu profesori su koristili digitalne platforme i alate poput Google Classrooma, Zoom video poziva i sl.

Tada smo imali priliku viidjeti kako sva djeca redovito i aktivno sudjeluju u online nastavi. Neki su bili još i bolji. Više su se trudili, bil isu aktivniji, redovito su se javljali i svoje zadaće izvršavali s puno odgovornosti, a to sve nam je dalo više motivacije! Dobar dio učenika radio je dodatne projekte i zadatke. Posebno nas čini sretnima što su neki postali kreativniji i samostalniji. Pravo je zadovoljstvo raditi s mladim, motiviranim ljudima koji su spremni na suradnju s profesorima. U nastavku pročitajte kako su naši učenici i njihovi roditelji ocijenili nastavu na daljinu u Prvoj privatnoj gimnaziji.

Komentari roditelja

Puno vam hvala na trudu, brizi, naporu, razumijevanju, dobroj volji i ljubavi s kojom vodite svoje učenike.

Hvala vam na svemu. Divni ste i sve je super organizirano.

Htjela bih se zahvaliti na velikom trudu koji su svi profesori PPG-a uložili da bi omogućili što bolje prenošenje znanja učenicima.

Moram reći da je moja kćer koncentriranija, više radi i istražuje. Svakako su jako bitni i redoviti kontakti s profesorima i vidim da se voli uključiti u rasporavu i postaviti pitanja.

Hvala vam na svemu. Nama se čini da ste uspjeli izvući najbolje iz ove situacije! Naš sin je zadovoljan i ovaj mu fakultetski pristup čak više odgovara.

Naša kćer se stvarno primila posla i voli učiti na ovaj način. Puno je predanija, koncentriranija, aktivnija. Sve je to i vaša zasluga jer su svi profesori kreativni i prihvatili su ovaj način učenja ozbiljno, ali i proaktivno, a klinci se osjećaju kao dio nečega što zajedno stvaraju.

Sada se potvrdilo da smo odabrali odličnu školu. Izuzetno smo zadovoljni. Prezadovoljni! Svima vas hvalimo.

Nastava je bila vrhunska. Bili ste poticaj svima.

Komentari učenika

Profesori su jako dragi i uvijek su tu kada ih trebamo.

Zadovoljni smo i sretni što imamo profesore koji su odani i i hoće pomoći.

Neki od nas učenika su bolji nego prije. Profesori se trude imati zanimljive sate i žele izaći u susret učenicima.

Svi profesori se trude i stalno im se možemo obratiti za pomoć, u bilo koje doba dana.

Nastavu putem platforme Zoom lakše pratimo jer ima interakcije i možemo pitati što ne razumijemo.

Sve je super. Ne možemo niti jednog profesora izdvojiti jer se svi jako puno trude.

Sve je jednako dobro kao kada je nastava bila u razredu.

Svi prirodni predmeti se puno lakše prate putem video-poziva na Zoomu, a svim profesorima pohvale.