Dragi učenici i roditelji,

Prva privatna gimnazija trenutno vodi razgovore za upis za razrede općeg i jezičnog gimnazijskog usmjerenja u školskoj godini 2021./2022.

Postupak upisa je jednostavan. Za početak, dogovorite inicijalni razgovor pozivom na 01 4852 142 ili putem e-maila: info@ppg.hr. Nakon razgovora slijedi testiranje, koje će se održati 19. lipnja, a uključuje test logičkog zaključivanja i pisanje motivacijskog eseja.

Testiranje će se održati u školi, Andrije Hebranga 21, od 11 do 12.45 sati. Pridržavat ćemo se svih epidemioloških mjera te će učenici biti raspoređeni u više velikih učionica. Molimo da učenici na testiranje ponesu maske i svoje kemijske.

Rezultate ćemo objaviti 24. lipnja 2021. na mrežnim stranicama naše škole, u kategoriji Vijesti. Učenici će testiranju pristupiti pod zaporkom, stoga neće biti objavljeni njihovi osobni podaci.

Prijave i upisi u prvi razred Prve privatne gimnazije s pravom javnosti održat će se, kao i dosad, preko stranice Upisi.hr. Prema preliminarnim podacima Ministarstva znanosti i obrazovanja, od 25. lipnja birate  školu i važno je da nas stavite na prvo mjesto i/ili drugo mjesto (opća i/ili jezična gimnazija) jer izabrano mjesto utječe na rang.

Veselimo se našim novim učenicima!