Bruno Bencarić

STRUČNI SURADNIK, PSIHOLOG

Nekoliko sam godina volontirao kao savjetovatelj na Hrabrom telefonu i jedan sam od osnivača udruge “kako si?”, čija je svrha promicanje psihičkog zdravlja.

Rođen sam 1996. godine u Zagrebu i nakon osnovne škole pohađao sam VII. gimnaziju u Zagrebu. U trećem sam razredu upoznao područje psihologije, nakon čega nisam imao nedoumica te sam nakon mature upisao i završio studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Na studiju mi je usađena ideja da svi imamo želju voditi ispunjavajuće i smislene živote, pri čemu stručnjaci psihičkog zdravlja djeluju na osvještavanju alata koji nam u tome mogu pomoći.

Za vrijeme studija nekoliko sam godina volontirao kao savjetovatelj na Hrabrom telefonu i jedan sam od osnivača udruge “kako si?“, čija je svrha promicanje psihičkog zdravlja.

Srednja škola je vrlo važno razdoblje u razvoju osobe i njene ličnosti. Iz tog je razloga ključno da učenici dobiju odgovarajuću podršku, razumijevanje i vještine koje će im pomoći u ostvarivanju njihovih potencijala.

Veselim se radu u dinamičnom okruženju, a u slobodno se vrijeme bavim sportom, gledam filmove i nadam se putovanjima i druženjima.