Skip links

Upoznajte naše profesore

Naši učenici i roditelji uvijek ističu kako su profesori u PPG-u izuzetno motivirani i puni entuzijazma, znaju prenijeti znanje, vole raditi s učenicima i uvijek su im na raspolaganju za konzultacije i pomoć u savladavanju gradiva.

antonija_2-2.jpg

Antonija Nušinović

profesorica | Njemački jezik

Boravak u Münchenu često ističem kao jedno od najdragocjenijih iskustava u životu.

Rodila sam se na jedan petak 13., 1980. godine u Zagrebu. U Zagrebu sam završila i srednju školu, XVII. gimnaziju, nakon koje odlazim na dvije godine u München i kao gost student pohađam predavanja iz njemačkog jezika i književnosti na Ludwig Maximilians Universitätu. Boravak u Münchenu često ističem kao jedno od najdragocjenijih iskustava u životu.

U Zagrebu sam diplomirala na Filozofskom fakultetu, smjer germanistika i južnoslavenski jezici. Iskustvo u nastavi i radu s djecom i odraslima stječem u brojnim školama stranih jezika, ali prava ljubav prema ovom zanimanju javlja se nakon što sam se zaposlila u Trgovačkoj školi u Zagrebu.

U proljeće 2013. godine počinjem raditi u Prvoj privatnoj gimnaziji u Zagrebu kao profesor njemačkog jezika.U jesen 2013. poželjela sam ponovo osjetiti studentski život te sam upisala poslijediplomski stručni studij Odnosi s javnošću na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.