Upisi 2018-08-07T07:35:50+00:00

Saznajte sve informacije o upisima!

Pripremite se i na vrijeme počnite proces upisa u svoju novu školu.

NAZOVITE NAS

Prijave i upisi u Prvu privatnu gimnaziju s pravom javnosti održat će se, kao i dosad, preko stranice upisi.hr. Podsjećamo, jesenski upisni rok počinje 21. kolovoza u 12 sati. Uz redovan proces upisa preko dotične stranice, naša škola provodi i dodatno testiranje prema dolje navedenim uputama.

Testiranje

Prva privatna gimnazija u jesenskom upisnom roku za školsku godinu 2018./ 19. prima prijave za  prvi razred jezičnog usmjerenja. Učenici prolaze testiranje koje objedinjuje:

  • uvid u ocjene 5. – 8. razreda
  • test sposobnosti i motivacijski esej
  • intervju

Iako se prijave za Prvu privatnu gimnaziju rade elektronskim putem preko upisi.hr, važno je da kandidati uz to prođu interno testiranje.

Termini testiranja

Po dogovoru.

Upisi

Konačan upis u jesenskom roku potvrđujemo potpisom ugovora o školovanju za školsku godinu 2018./2019, koji će se obaviti nakon zaključavanja odabira 27. kolovoza.

Cijena godišnje školarine je 33.500,00 kn.

Upisi u 2., 3. i 4. razred

Smatrate li da vaše dijete zaslužuje više i može bolje, neka nastavi školovanje u Prvoj privatnoj gimnaziji. Rad škole temelji se na poštivanju svakog učenika, i poticanja njegovih potencijala. Kroz rad u malim grupama i mnoštvo izvannastavnih aktivnosti učenike se priprema za život, ne za samo za ocjene.

Dogovorite inicijalni razgovor pozivom na 01 4852 142 ili putem maila: info@ppg.hr. Nakon toga slijedi testiranje koje se sastoji od pisanja motivacijskog eseja, testa sposobnosti i razgovora. Testiranje ukupno traje 90 minuta, a cijeli postupak prebacivanja može biti gotov u 2 dana.

Stipendiranje dvoje učenika

Dodjeljujemo dvije stipendije učenicima s 80 bodova ili prva tri mjesta na nekom od državnih natjecanja, ako nisu u financijskoj mogućnosti plaćati školarinu.
U slučaju dodatnih pitanja slobodno nam se obratite.

Za sva pitanja vezana za postupak testiranja nadležne su ravnateljica Maja Breitenfeld i profesorica Elma Kerić.

NAZOVITE NAS