Skip links

Tematski dani

U Prvoj privatnoj gimnaziji organiziramo i jedinstvene Tematske dane poput Znanstvenog dana, Kulturnog dana, Sportskog dana itd. Nastavnici srodnih predmeta organiziraju različita predavanja, radionice, projekte, odlaske na izložbe, koncerte, institute i fakultete.

Budući da su učenici odlično reagirali na naše Interdisciplinarne dane i Interdisciplinarne sate, u školskoj godini 2023./2024. obogatili smo nastavu i Tematskim danima koji školsku svakodnevicu čine dinamičnijom. U okviru ovih dana profesori učenicima predstavljaju nekoliko tema kroz predavanja, obilaske kulturnih i znanstvenih institucija, radionice i gostovanja. Tematski dani popularni su jednako među učenicima i nastavnicima te ne znamo tko se svakom sljedećem više veseli, učenici ili nastavnici.

Upoznajte PPG

Doznajte više o povijesti i radu Prve privatne gimnazije. Pogledajte kojom se misijom i vizijom vodimo pri radu, s kojim međunarodnim institucijama surađujemo i još mnogo toga. Na primjer, znate li da smo osnovani još 1993. godine?