Skip links

Upoznajte naše profesore

Naši učenici i roditelji uvijek ističu kako su profesori u PPG-u izuzetno motivirani i puni entuzijazma, znaju prenijeti znanje, vole raditi s učenicima i uvijek su im na raspolaganju za konzultacije i pomoć u savladavanju gradiva.

PPG-Natasa-Kauzlaric (1)

Nataša Kauzlarić

profesorica | Geografija

Oduvijek sam bila širokih interesa, radila sam u novinarstvu kao fotoreporterka, a više od 20 godina radim i kao turistički vodič i pratitelj.

Rođena sam u Zagrebu, gdje sam završila Obrazovni centar za jezike, današnju XVI. gimnaziju, u kojoj sam se i zaposlila čim sam stekla zvanje profesora geografije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu 1996. godine.

Oduvijek sam bila širokih interesa, radila sam u novinarstvu kao fotoreporterka, a više od 20 godina radim i kao turistički vodič i pratitelj.

Svoje znanje i iskustvo trudim se prenijeti učenicima, ne samo kroz nastavu geografije, već i kroz brojne projekte i izvannastavne aktivnosti koje sam pokrenula i u njima sudjelovala. U svojoj sam matičnoj školi pokrenula i uređivala Ljetopis škole, suradnju sa srednjim školama iz Londona te od 2007. vodim učenike na terensku nastavu u britansku prijestolnicu. Također, organizirala sam razmjenu učenika s gimnazijom iz Danske, ali i gostovanja nekolicine visokih dužnosnika u Školi (Visoki predstavnik UNHCR-a, poljska ministrica vanjskih poslova i dr.). Mentor sam učenicima na raznim interdisciplinarnim i debatnim natjecanjima (između ostalih Euquiz i Euroscola) i natjecanjima iz geografije na županijskoj i državnoj razini. S učenicima sam sudjelovala na međunarodnim debatama Europskog parlamenta mladih i Model United Nations.

Volim učiti, ali volim i izazove te sam autorica u izradi dodatnih digitalnih sadržaja iz geografije u provedbi kurikularne reforme – Škola za život.