Skip links

Upoznajte naše profesore

Naši učenici i roditelji uvijek ističu kako su profesori u PPG-u izuzetno motivirani i puni entuzijazma, znaju prenijeti znanje, vole raditi s učenicima i uvijek su im na raspolaganju za konzultacije i pomoć u savladavanju gradiva.

PPG-Sara-Vodogaz (1)

Sara Vodogaz

profesorica | Kemija i Biologija

Lijep pozdrav svima. Ja sam vaša profesorica kemije. Rođena sam u Splitu, gdje sam završila osnovnu školu i jezičnu gimnaziju. U najranijim danima svog školovanja sam razvila interes za prirodu i društvo, a potom kasnije za kemiju i biologiju u višim razredima. Moj izbor fakulteta je bio vrlo lagan i bez puno razmišljanja 2010. godine upisujem studij biologije i kemije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu.

Po završetku studija odradila sam Erasmus stručnu praksu na Institutu za istraživanje u biomedicini i zdravstvu u Barceloni, koja mi je pomogla da proširim svoje znanstvene vidike i prikupim iskustva koja ću moći dijeliti sa svojim učenicima u razredu. Nakon tog lijepog iskustva ljubav prema školi i učionici me vratila u školske klupe gdje sam odradila stručno osposobljavanje, položila stručni ispit i provela uzbudljivu godinu u školi popraćenu online nastavom.

U slobodno vrijeme volim šetati svog psa, putovati, družiti se i skupljati nova iskustva.