Skip links

Upoznajte naše profesore

Naši učenici i roditelji uvijek ističu kako su profesori u PPG-u izuzetno motivirani i puni entuzijazma, znaju prenijeti znanje, vole raditi s učenicima i uvijek su im na raspolaganju za konzultacije i pomoć u savladavanju gradiva.

PPG-Sime-Susic (1)

Šime Sušić

profesor | Geografija

Iako sam imao podosta uspjeha u sportu, najvećim dostignućem smatram sudjelovanje na Paraolimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine u ulozi vodiča atletičaru, slijepoj osobi u disciplini 1500 m.

Lijep pozdrav svima! Ja sam vaš profesor geografije. Ime mi je Šime, a prezime Sušić. Rođen sam 1986. godine u Zagrebu. Nakon uspješno završene Osnovne škole Marina Držića upisao sam Gimnaziju Tituša Brezovačkog. Relativno sam se lako upisao na Prirodoslovno-matematički fakultet 2005. godine (smjer geografija i povijest). U ranoj sam mladosti mijenjao sportove sve dok se nisam okušao u trčanju. Od tada je prošlo više od šesnaest godina, a ja se i dalje bavim atletikom. Divan sport koji mi je omogućio putovanja i upoznavanje svijeta što mi je u konačnici i olakšalo odabir fakulteta. Iako sam imao podosta uspjeha u sportu, najvećim dostignućem smatram sudjelovanje na Paraolimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine u ulozi vodiča atletičaru, slijepoj osobi u disciplini 1500 m. U slobodno vrijeme kuham, berem gljive i šumske plodove, lovim ribe… Ni kriv ni dužan 2011. godine upustio sam se u kulinarsko-natjecateljsku avanturu zvanu MasterChef u kojoj sam na kraju i pobijedio. Zadnja ludost u kojoj sam se okušao bilo je veslanje kajakom do svih četrdeset i sedam naseljenih otoka Hrvatske.