Skip links
Humanitarci PPG-a razveselili mališane OŠ Glina božićnim darovima PPG prva privatna gimnazija zagreb

Humanitarci PPG-a razveselili mališane OŠ Glina božićnim darovima

Humanitarci PPG-a razveselili mališane OŠ Glina božićnim darovima

Humanitarna grupa Prve privatne gimnazije za Božić je pripremila personalizirane darove za mališane Osnovne škola Glina, područne škole Maja.

Svaki od naših razreda uživio se u ulogu Djeda Božićnjaka te razveselio po troje mališana, za koje su pripremili prigodne poklone iskrojene baš po njihovim željama. Potrudili su se i sve darove lijepo zamotali te su sami izradili čestitke. Jako smo ponosni na naše učenike (i njihove roditelje) jer smo prikupili znatno više darova od onih koji su se našli na popisu želja.

Zahvaljujući gospodinu Siniši Fresslu (roditelju dvoje naših učenika), u humanitarnu akciju PPG-a uključio se i DVD Klinča Sela, čiji je glavni zapovjednik Tihomir Gvozdanović našim humanitarcima osigurao prijevoz kombijem do Gline.

Predstavnici humanitarne grupe sa svojom su voditeljicom, prof. Elmom Kerić, poklone predali mališanima područne škole Maja u dirljivom susretu. S njima su proveli prijepodne, družili su se, a posebno su uživali u božićnim recitacijama malenih prijatelja. Drago nam je da smo ih uspjeli razveseliti i pokloniti nešto od srca.