Skip links
PPG u Danskoj i Švedskoj PPG prva privatna gimnazija zagreb

PPG u Danskoj i Švedskoj

Posljednje dane uskršnjih praznika odlučili smo provesti u Danskoj i Švedskoj. Uvjerili smo se kako je doista istina da su Danci među najsretnijim ljudima na svijetu. Na svakom su nas koraku dočekala nasmijana lica i prijateljsko raspoloženje.
Uživali smo u razgledavanju brojnih znamenitosti poput palače Amalienborg i Christiansborg, Mramorne crkve, Kraljevskog vrta, Strogeta, luke Nyhavn i mnogih drugih. Muzej dizajna je bio iznad naših očekivanja.
Nakon što smo se nauživali Kopenhagena, uputili smo se prvim vlakom „preko mora“ do Švedske. Dočekao nas je hladniji i vjetrovitiji Malmö, ali je naše raspoloženje zagrijalo atmosferu.
Skandinavske države poznate su po biciklističkoj kulturi i svoje gradove prilagođavaju potrebama biciklista pa smo pravi ugođaj Kopenhagena doživjeli vozeći se biciklima. To je bio pun pogodak!
Veselimo se našem idućem putovanju i do tada God rejse!

Fotografija Prva privatna gimnazija s pravom javnosti.Fotografija Prva privatna gimnazija s pravom javnosti.Fotografija Prva privatna gimnazija s pravom javnosti.Fotografija Prva privatna gimnazija s pravom javnosti.Fotografija Prva privatna gimnazija s pravom javnosti.Fotografija Prva privatna gimnazija s pravom javnosti.Fotografija Prva privatna gimnazija s pravom javnosti.Fotografija Prva privatna gimnazija s pravom javnosti.Fotografija Prva privatna gimnazija s pravom javnosti.Fotografija Prva privatna gimnazija s pravom javnosti.Fotografija Prva privatna gimnazija s pravom javnosti.Fotografija Prva privatna gimnazija s pravom javnosti.Fotografija Prva privatna gimnazija s pravom javnosti.Fotografija Prva privatna gimnazija s pravom javnosti.