Skip links
Bila je to divna božićna zabava PPG prva privatna gimnazija zagreb

Bila je to divna božićna zabava

Već tradicionalno posljednji nastavni dan u prvom polugodištu bio je rezerviran za puno dobre zabave.

Atmosferu smo zagrijali božićnom tombolom u kojoj su sudjelovali svi učenici i profesori. Naša dramska grupa potrudila se održati veselu atmosferu, a vrhunac zabave bilo je proglašenje pobjednika u natjecanju u božićnim kolačima.

Već tradicionalno natjecanje u božićnim kolačima ove godine donijelo je mnoštvo novih i neodoljivih kolača. Bilo je teško odabrati najbolji, a naš stručni žiri imao je iznimno zahtjevan posao. Na svečanom proglašenju doznali smo koja su to tri kolača bila najbolja od najboljih. Treće mjesto pripalo je našoj maturantici Anji Antei Sokač. Drugo mjesto zauzela je naša profesorica Dora Cecelja, a najbolji od najboljih ove godine bio je kolač učenika trećeg razreda Luke Rajića. Pobjednike je proglasio predsjednik žirija Šime Sušić.

Čitava božićna zabava imala je humanitarni karakter jer su se kolači mogli kupovati po simboličnoj cijeni od 3 ili 5 kuna.

Zahvaljujemo svim roditeljima i našim bivšim učenicima na velikom odazivu i sudjelovanju. Sav novac koji je prikupljen bit će uplaćen za pomoć malom Davidu koji je rođen ove godine sa EEC sindromom i kojem je potrebna operacija u Njemačkoj.

Veselo smo završili polugodište, a još više zabave, veselja i uspjeha očekujemo u drugom polugodištu.

Uskoro ćete moći pogledati sve fotografije i top recepte!