Skip links

Čestitamo našim učenicima na sjajnim rezultatima na županijskim natjecanjima

Čestitamo svim našim učenicima (i njihovim mentoricama) koji su se visoko plasirali na županijsku razinu natjecanja ove školske godine. Pravo je zadovoljstvo imati motivirane učenike za rad i stjecanje novih znanja.

Htjeli bismo posebno izdvojiti Reginu iz 2.a razreda koja je osvojila sjajno četvrto mjesto na Županijskom natjecanju iz njemačkog jezika. Bravo za nju i čestitamo mentorici, prof. Antoniji Nušinović! Inače, Regina je uspješno položila B1 ispit Goethe-Instituta, a trenutno se priprema zavišu razinu (B2).

 width=

A iz istog razreda imamo i Davida, koji je osvojio sedmo mjesto na Županijskom natjecanju iz engleskog jezika i plasirao se na Državno natjecanje! David je po broju bodova zapravo zauzeo četvrto mjesto u Gradu Zagrebu, a dijeli ga s druga dva učenika koji imaju isti broj bodova.

Inače, naš je David uspješno položio FCE ispit (razina B2), a ove se godine priprema za polaganje CAE ispita Sveučilišta Cambridge (C1 razina). Čestitamo mu od srca! Bravo i za mentoricu (i razrednicu 2.a) prof. Doru Cecelju!