Skip links
Doznajte kako je prošlo naše božićno druženje PPG prva privatna gimnazija zagreb

Doznajte kako je prošlo naše božićno druženje

Hvala vam što ste se u tako velikom broju odazvali na naše božićno druženje. Proslavili smo kraj prvog polugodišta i obilježili božićne blagdane ugodnim druženjem svih učenika i roditelja – onih sadašnjih, ali i bivših.
 
Hvala svim učenicima i profesorima koji su se i ove godine potrudili i pripremili nam jako fine kolače, a još više hvala svima koji su kolače kupili! Jako nas veseli što ste se ove godine posebno uključili u našu prodaju s plemenitim ciljem. Sav prikupljeni novac od prodaje kolača donirat ćemo Centru za autizam Zagreb. One kolače koje nismo prodali skupili smo nakon božićnog sajma te odnijeli korisnicima Caritativne pučke kuhinje Družbe sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskoga, kako bi im barem malo uljepšali blagdane.
 
Božićne kolače nismo samo prodavali – održali smo natjecanje za najfiniji kolač! I ove se godine prijavilo jako puno učenika za tradicionalno natjecanje u božićnim kolačima, u sklopu našeg božićnog sajma. Stručni žiri nije imao nimalo lak zadatak jer su trebali probati SVE kolače i odabrati tri najbolja kolača.
Na čelo žirija ove je godine zasjeo bivši učenik naše školice Borna Jakšiž, student Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta. Njegovom timu kušača kolača pridružili su se i predstavnici svih razreda te oformili pravu radnu skupinu koja je isprobala svaku slasticu stavljenu pred njih. Evo kako su presudili:
 * Najljepši kolač: Marija Jozak – božićne kapice
3. mjesto: Maks Zulfikarpašić 1.a: raspucanci
2. mjesto: Jolanda Beriša 4.b: cimet rolice
1. mjesto:  Mia Eterović 1.b: cimet rolice
 
Uživali smo u nastupu Yuyao (4.a) i Uršule (3.b), koje su uz pratnju Marka Kristijana na klavijaturama (3.a) otpjevale božićne klasike i uvele nas u pravo blagdansko raspoloženje. Mark Kristijan je nakon ovog nastupa preuzeo miksetu i preuzeo ulogu školskog DJ-a.
Održali smo i natjecanje u najljepše okićenoj učionici škole (titulu je odnio 4.a razred drugu godinu za redom!), dok smo odabrali i najružniji božićni pulover! U ozbiljnoj konkurenciji loših božićnih džempera nagradu za najnajnajružniji božićni pulover zaslužio je Maksim iz 1.a razreda.
 
Održali smo pub kviz, zapjevali uz karaoke, a posjetitelji su imali priliku kupiti učeničke rukotvorine i PPG hudice i torbe.
 
Osim što smo imali priliku podružiti se s našim učenicima i njihovim roditeljima, posebno nam je drago što su nas posjetili i bivši PPG-ovci. Uvijek nam navraćaju za vrijeme božićne proslave i prisjećaju se školskih anegdota i lijepih trenutaka koje pamte iz svojih đačkih dana. Ove smo godine s njima ostali u ugodnom druženju do predvečer.
 
Još jednom vam hvala što ste uljepšali naše božićno druženje!
Zavirite u našu fotogaleriju.