Skip links
Obavijest: roditeljski sastanak i večera s roditeljima PPG prva privatna gimnazija zagreb

Obavijest: roditeljski sastanak i večera s roditeljima

Dragi roditelji,

pozivamo vas na zanimljivo i korisno predavanje o ovisnostima, koje će 3. ožujka u 16 sati u našoj školi održati prof.dr.sc. Zoran Zoričić.  Velika nam je čast što ćemo ponovno ugostiti ovog izuzetnog predavača i velikog stručnjaka u području liječenja ovisnosti.

U svom predavanju, prof. Zoričić će roditeljima predočiti niz korisnih i relevantnih informacija i savjeta o raznim oblicima ovisnosti (droga, alkohol, cigarete, kocka i društvene mreže), a ujedno roditeljima dati odlične naputke kako pospješiti komunikaciju s djecom te iskreno i inteligentno razgovarati o opasnostima i iskušenjima koje donose ovisnosti u svojim mnogim oblicima.

Roditeljski sastanak za sve razrede održat će se neposredno nakon predavanja, u 17 sati.

Ako ste spriječeni doći, molimo da nas svakako obavijestite.

Kvartalna sjednica Nastavničkog vijeća održat će se 26. ožujka.

Ovom prilikom vas također pozivamo na našu tradicionalnu večeru za roditelje i profesore, na jednako tradicionalnu lokaciju – restoran Vinodol  – 3. travnja u 20 sati. Zajednička večera odlična je prilika da se bolje upoznamo s roditeljima učenika i razmijenimo iskustva. Ova draga nam tradicija iz godine u godine pokazuje se punim pogotkom. Stoga nam je veliko veselje i ove godine pozvati sve roditelje na zajedničko druženje na već dobro poznatom mjestu. Fine hrane, ugodnog društva i dobre zabave neće nedostajati. Vidimo se!