Skip links
Objavili smo novi broj školskog časopisa PPG Times: Dobre vibracije! PPG prva privatna gimnazija zagreb

Objavili smo novi broj školskog časopisa PPG Times: Dobre vibracije!

Dragi učenici, roditelji, nastavnici, dragi čitatelji!

Ponosni smo što možemo reći da smo objavili XVI. broj našeg školskog časopisa PPG Times!

Nakon vrlo dinamične 2021. godine, odlučili smo na trenutak se zaustaviti i posvetiti se “dobrim vibracijama”, temi najnovijeg broja našeg časopisa. U ovogodišnjem smo broju pokušali otkriti kako se opustiti, otpustiti negativne misli i prigrliti one pozitivne koje naš život čine ljepšim. O navedenoj smo temi razgovarali sa stručnjacima, no drage smo volje međusobno podijelili i naša osobna iskustva.

U dvama velikim intervjuima čitajte o tome kako stvoriti “sadržaj za srce”, promijeniti sebe i nositi se sa stresom današnjice te kako pisanjem osvijestiti vlastiti proces odrastanja.

Pronađite glazbene top-liste pojedinih razreda, prepoznajte kućne ljubimce svojih profesora te otkrijte tajne istočnjačkih vještina opuštanja.

Zavirite u naš tradicionalni, ali uvijek inovativan interdisciplinaran dan i prisjetite se što sve znate o bontonu i njegovim mijenama u vremenu i različitim kulturama. Pritom nemojte smetnuti s uma da se, poput nas, učenjem možete i odlično zabaviti.

U tematskoj podjeli rubrika na nastavu, kulturu, sport i znanost pronaći ćete sve aktivnosti koje smo proveli tijekom nastave. A njih je stvarno mnogo!

Sigurni smo da ćete čitajući novi, digitalni, broj PPG Timesa osjetiti naše “dobre vibracije”.

Opustite se i uživajte u stranicama koje su pred vama!

Uredništvo

 

PPG Times: Dobre vibracije