Skip links
Objavili smo novi broj školskog lista PPG Times: Glazba PPG prva privatna gimnazija zagreb

Objavili smo novi broj školskog lista PPG Times: Glazba

 width=

Dragi učenici, roditelji, nastavnici, dragi čitatelji!

Ponosni smo što možemo reći da smo objavili XV. broj našeg školskog časopisa PPG Times!

Prethodna školska godina bila je izazovna za sve nas, a ni ova nije mnogo bolja – osim što smo je dočekali spremniji, bolji i snažniji! No i u teškim trenucima svatko od nas u nečemu nalazi snagu, a za mnoge to je upravo glazba. Ona podiže naše raspoloženje, umiruje nemiran duh, opušta nas i pruža utjehu. Bez obzira na glazbeni žanr koji preferirate, sigurno ste i sami iskusili ljekovitu moć glazbe. Upravo je glazba tema našega ovogodišnjeg, XV. broja časopisa PPG Times.

Čitajući sve što smo vam pripremili, uvjerit ćete se da su naši PPG-ovci veliki ljubitelji glazbe! Tome svjedoči anketa o pohađanju  glazbene škole i izjave naših učenika o glazbi, a donosimo vam i brojne druge zanimljive i korisne sadržaje. Pročitajte čak dva intervjua, pogledajte kako se glazba razvijala kroz povijest, saznajte što je muzikoterapija i kako glazba utječe na čovjeka, upoznajte naše omiljene pjevače i bendove… i još mnogo toga!

U tematskoj podjeli rubrika na nastavu, kulturu, sport i znanost pronaći ćete sve aktivnosti koje smo proveli tijekom nastave uživo, ali i na daljinu. Glazba je bila tema i našega ovogodišnjeg, sada već tradicionalnog, Interdisciplinarnog dana u PPG-u: provjerite kako smo se zabavili i što smo sve naučili!

Uživajte u čitanju digitalnog izdanja našeg časopisa – i pritom obavezno pustite svoju omiljenu glazbu.

Uredništvo

PPG Times: Glazba