Skip links
Osma konferencija Roditelji inspiriraju - profesionalna orijentacija u PPG-u PPG prva privatna gimnazija zagreb

Osma konferencija Roditelji inspiriraju – profesionalna orijentacija u PPG-u

Nakon uspješnih radionica Zaklade Znanje na djelu u razredima naših trećaša, koja im je otkrila tajne ljudskih resursa u velikim kompanijama te kako se najbolje pripremiti za razgovor za posao, organizirali smo konferenciju „Roditelji inspiriraju – profesionalna orijentacija u PPG-u“. Zahvaljujući predanom interesu roditelja naših učenika, već osmu godinu za redom održavamo ovu radionicu. Hvala im svima na tome!
Cilj konferencije je učenicima približiti svijet različitih zanimanja i profesionalnog napretka, a sve kako bismo im olakšali izbor studija i buduće profesije. U moru informacija kojima su izloženi teško je kritički pristupiti i pronaći nešto baš za njih.
Ove smo godine osluhnuli interes trećaša te predstavili zanimanja koja su njima zanimljiva: računarstvo (posebno FER), farmaciju, arhitekturu, FSB, ekonomiju (marketing, poslovnu ekonomiju, financije), diplomaciju, pravo, međunarodno pravo, dizajn, turizam, psihologiju, PMF, medicinu, stomatologija, biotehnologija te Filozofski fakultet (jezike).
Učenici su s velikim zanimanjem pratili izlagače, a roditeljima zahvaljujemo na uspješnoj i lijepoj suradnji. Sigurno smo da su inspirirali PPG-ovce svojim poslovnim putem.