Skip links
PPG-ovci su 10. u Hrvatskoj na maturi iz engleskog! PPG prva privatna gimnazija zagreb

PPG-ovci su 10. u Hrvatskoj na maturi iz engleskog!

Ponosni smo na naše maturante školske godine 2022./2023. koji su deseti u Hrvatskoj po uspješnosti rješavanja ispita engleskog jezika na državnoj maturi.
Na popisu Školskog e-Rudnika najboljih srednjih škola na ispitu državne mature iz engleskog jezika u našoj zemlji PPG-ovci su zauzeli deseto mjesto s prosječnom ocjenom 4,43. To je još jedan dokaz koliko su uspješne naše dodatne pripreme za državnu maturu koje naši učenici pohađaju u trećem i četvrtom razredu. Njihov trud se itekako vidi i isplati.
Jako smo ponosni na 26. generaciju (sada već bivših) maturanata! Čestitke učenicima i njihovim profesoricama: Dori Cecelji i Ines Popijač!
U generaciji 2022./2023. naša je Bela bila unutar sjajnih 0,6 posto najboljih učenika u Hrvatskoj iz engleskog jezika, David unutar 0,8 posto, a Regina unutar 4 posto najboljih.

O Školskom e-Rudniku

Podaci o rangiranju objavljeni su u aplikaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja Školski e-Rudnik, koji prikazuje rezultate učenika gimnazijskih programa na državnoj maturi, njihove ocjene u završnim razredima osnovnih i srednjih škola te trendove po školskim godinama.