Skip links

Proslavili smo 30. obljetnicu Prve privatne gimnazije!

Puno hvala svima koji su s nama proslavili 30. obljetnicu naše male škole za velika znanja! Velika dvorana kina CineStar Branimir centra bila je premala za svakog PPG-ovca ili prijatelja naše škole.

Bilo je dirljivo vidjeti toliko poznatih i dragih lica: sadašnjih učenika i njihovih roditelja, generacije bivših učenika i roditelja te nekadašnje kolege. Sa svima vama naša je škola rasla i napredovala – naravno da smo zajedno proslavili naš veliki uspjeh.

Naša 30. obljetnica održala se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja. PPG-ovci su ponosno pokazali razvoj i napredak škole kroz godine skečevima i predstavom, a naš dragi bivši učenik, akademski snimatelj Tomislav Sutlar, snimio je dokumentarni film u kojem smo uživali. Za kraj, školski bend počastio nas je svojim nastupom. Slavili smo dugo u noć!

Puno hvala svima na prekrasnim porukama koje još uvijek dobivamo. Drago nam je vidjeti da smo i mi vas razveselili i raznježili, a ne samo vi nas. Uz vašu podršku sav naš rad i trud imaju veći smisao.

Zvirite u našu fotogaleriju (foto: Mislav Udovičić).