Skip links
Provjerite kako je prošlo naše božićno druženje 2019. PPG prva privatna gimnazija zagreb

Provjerite kako je prošlo naše božićno druženje 2019.

Hvala vam što ste se u tako velikom broju odazvali na naše božićno druženje. Proslavili smo kraj prvog polugodišta i obilježili božićne blagdane ugodnim druženjem svih učenika – onih sadašnjih i bivših, ali i njihovih roditelja.

Dramska grupa, pod vodstvom Jelene Otašević Babić, pripremila je kratku scensku priču, dok je zbor, na čelu s Anom Pavlović, sve nas rasplesao izborom božićnih pjesama.

Marljive ruke kreativne grupe tijekom godine su pripremale, ukrašavale i usavršavale mnoge dekorativne i uporabne predmete, koje ste imali priliku kupiti kao dar za sebe ili svoje bližnje.

Kao što je i običaj u Prvoj privatnoj gimnaziji, učenici i profesori natjecali su se u pripremi božićnih kolača, koje smo zatim prodavali u humanitarne svrhe. Jako nas veseli što ste se ove godine posebno uključili u našu prodaju s plemenitim ciljem – prikupljeno je sredstava kao niti jedne godine do sada! Novac od prodaje kolača i rukotvorina darovali smo ustanovi Mali dom, čija je svrha podrška djeci s višestrukim teškoćama i oštećenjima vida. Sve kolače koje nismo prodali nakon sajma odnijeli smo u Caritativnu pučku kuhinju i barem malo razveselili njene štićenike.

Fotografije s božićnog druženja pogledajte u našoj fotogaleriji.