Skip links
Rad na daljinu 16.-27. ožujka PPG prva privatna gimnazija zagreb

Rad na daljinu 16.-27. ožujka

Dragi roditelji i učenici,

Ministarstvo znanosti i obrazovanja odlučilo je od idućeg tjedna da zbog suzbijanja širenja zaraze COVID-19 sve obrazovne ustanove uvode nastavu na daljinu, a učenici ne pohađaju školu dva tjedna, od 16. do 27. ožujka.

Detaljne upute o održavanju nastave na daljinu dobili ste na e-mail adrese, a sada vam donosimo poveznice na Office 365 platformu s aplikacijom Teams i virtualne učionice pojedinih razreda:

https://office365.skole.hr/default/login

Link na 1.a

Link na 1.b

Link na 2.a

Link na 2.b

Link na 3.r.

Link na 4.r.

Profesori su dobili učeničke e-mail adrese i brojeve telefona, za svaki slučaj, kako bi s učenicima mogli eventualno komunicirati i na taj način (po potrebi putem WhatsApp aplikacije ili e-maila).

Ministarstvo je za maturante i više razrede osnovnih škola omogućilo i praćenje nastave putem Sportske TV. Predavanja se mogu pratiti uživo i online, a program je dostupan ovdje.

Na YouTube kanalu Škole za život bit će dostupna i online predavanja za sve razrede srednje škole iz velikog broja predmeta.

Od učenika se očekuje da sukladno rasporedu, koji ste dobili danas i koji ćete dobitvati svaki petak, sudjeluju u predmetnim aktivnostima na dnevnoj bazi, za koje će dobivati jasne upute, zadatke, materijale i zadaće koje će trebati predati u unaprijed zadanom roku.

Molimo da obavijestite razrednicu u slučaju sumnje da ste vi ili osobe s kojima ste bili u blizini zaraženi.

Hvala na razumijevanju!