Skip links
Roditeljski sastanak i informacije za roditelje PPG prva privatna gimnazija zagreb

Roditeljski sastanak i informacije za roditelje

Dragi roditelji,

pozivamo vas na zadnji roditeljski sastanak u povodu kraja prvog polugodišta. On će se održati u isto vrijeme za sve razrede: u srijedu 18. prosinca u 16.30 sati. Ako ste spriječeni doći, molimo da nas svakako obavijestite.

Kvartalna sjednica Nastavnjičkog vijeća održat će se 27. prosinca.

Ovom vas prilikom pozivamo na naše tradicionalno druženje – božićni sajam u PPG-u, koji će se održati 20. prosinca u 13.15 sati. Učenici dramske grupe održat će božićnu priredbu, zbor će vas razdragati svojim izborom blagdanskih pjesama, a učenici kreativne grupe predstavit će i prodavati rukotvorine koje su vrijedno stvarali tijekom godine. Kao što već dobro znate, učenici i profesori natjecat će se u pravljenju božićnih kolača koje ćemo zatim prodavati u humanitarne svrhe. Naravno, nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju u pečenju kolača i s nama se podružiti.

Iako nastava završava 20. prosinca, odlučili smo maksimalno iskoristiti i kraj kalendarske godine, stoga će naši učenici za vrijeme praznika u prosincu pisati probne mature:

  • 23. prosinca iz engleskog jezika
  • 27. prosinca iz hrvatskog jezika
  • 28. prosinca iz matematike.

Jednako tako, 23. prosinca učenici će pisati probne Cambridge ispite iz poznavanja engleskog jezika (FCE, CAE i CPE), a “Nijemci” će pisati probne Goethe ispite (B1 i B2 razina).