Priprema:
Tijesto:
4 jaja
6 zlica vode
10 zlica brasna
10 zlica secera
4 zlice kakaa
1 prasak za pecivo
Priprema: Jaja i secer pjenasto izmiksati,postupno dodavajuci zlicu po zlicu vode i brasno pomijesano s praskom za pecivo i kakaom. Tijesto izliti na dobro namasten i pobrasnjen lim ili papir za pecenje
Krema:
5dl mlijeka
2 zlice brasna
3 zlice gustina
5 zlica šećera
20 dag margarina
Priprema:Brasno,gustin i secer umutiti s malo mlijeka,te ukuhati u preostalo mlijeko,
Smjesu kuhati oko 10 minuta, Uohladjeno dodati pjenasto izradjen margarin.
Glazura:
10 dkg cokolade
8 dkg margarina
Postupak: Iz pečenog biskvita i kruglim modelom izrezivati tortice i uzdužno ih rezati,
Polovicu premazati kremom i poklopiti drugom polovicom, vanjski rub tortice također premazati kremom i uvaljati u kokosovo brašno, Svaku torticu presvuci čokoladnom glazurom.