Skip links
Razveselili smo učenike OŠ Glina božićnim darovima PPG prva privatna gimnazija zagreb

Razveselili smo učenike OŠ Glina božićnim darovima

Humanitarna grupa Prve privatne gimnazije za Božić je pripremila darove za mališane OŠ Glina (područna škola Maja).

Svaki je razred odlučio razveseliti po troje učenika, za koje su pripremili prigodne poklone iskrojene baš po njihovim željama. Potrudili su se i sve darove lijepo zamotali te su sami izradili čestitke. Jako smo ponosni na naše učenike (i njihove roditelje) jer smo prikupili znatno više darova od onih koji su se našli na popisu želja.

Zahvaljujući gospodinu Siniši Fresslu (roditelju našeg učenika), u humanitarnu akciju PPG-a uključio se i DVD Klinča sela, čiji je glavni zapovjednik Tihomir Gvozdanović našim humanitarcima osigurao prijevoz kombijem do Gline.

Predstavnici humanitarne grupe su s prof. Elmom Kerić poklone predali mališanima područne škole Maja u dirljivom susretu. S njima su proveli prijepodne, družili su se, razgovarali o svemu što su mališani smatrali zanimljivim, igrali graničara i pjevali božićne pjesme.

Drago nam je da smo ih uspjeli razveseliti i pokloniti nešto od srca. Naši humanitarci bili su toliko dirnuti susretnom s mališanima iz Gline da su odlučili volontirati na humanitarnom božićnom sajmu koji se u Glini održao ove nedjelje. Postavljali su štandove, pekli palačinke, vafle i fritule, igrali nogomet s djecom i trudili se proveseliti s Glinjanima.

Zavirite u našu fotogaleriju.