Skip links
Posjetili smo Infobipov kampus Alpha Centauri PPG prva privatna gimnazija zagreb

Posjetili smo Infobipov kampus Alpha Centauri

Posjetili smo Infobip kampus Alpha Centauri i doznali mnogo toga zanimljivog o ovoj globalnoj IT i telekomunikacijskoj tvrtki.
Kampus s tisuću zaposlenika, koji je Infobipov najveći inovacijski centar u svijetu, činio nam se vrlo impresivnim i rado smo ga istražili u pratnji voditeljice ljudskih resursa Karle Lončarić te našeg profesora psihologije Brue Bencarića.
Upoznali smo se s klimom Infobipa, njegovim vrijednostima te profilima stručnjaka koji tamo rade. Voditeljica ljudskih resursa Karla Lončarić održala je i kratku prezentaciju o načinu zapošljavanja te nam približila selekcijski postupak Infobipa. Tako smo doznali kako bismo se trebali ponašati na razgovoru zaposao, na što trebamo obratiti pozornost, kako treba izgledati dobar životopisi sl.
Hvala gospođi Lončarić na zanimljivom predstavljanju i što je strpljivo odgovarala na naša mnogobrojna pitanja, a cijelom Infobipu hvala na gostoprimstvu te na pozivu daim se slobodno obratimo za pripravnički program jednom kada upišemo fakultet.