Sastojci:
250 gr. mljevenog PETIT BEURE keksa,
200 gr. maslaca,
200 gr. šećera u prahu,
100 gr.mljevenih oraha,
150 gr. žele bombona,
100 gr. grožđica,
2 jušne žlice ruma,
1 jaje
200 gr. čokolade za kuhanje
malo sjeckanih oraha (5-6 kom).
Priprema:
Umutiti maslac i šećer u prahu, isjeckati žele bombone na sitne kockice, te grožđice namočiti u rum. Neka stoje 10-tak min. Zajedno umiješati u maslac i šećer mljeveni keks, jedno jaje, isjeckane žele bombone, grožđice, mljevene i nasjeckane orahe. Oblikovati po želji i staviti u frižider da se ohladi i fino stisne.
Glazura – u međuvremenu rastopiti čokoladu s malim komadićem maslaca i preliti ohlađenu masu. Kad se lijepo sve ohladi, rezati na šnite.