Skip links

Proveli smo sunčani vikend u Veroni i Gardalandu

Iako se nastavna godina opasno bliži kraju, mi ne stajemo s aktivnostima. Nedavno smo se vratili s prekrasnog sunčanog vikenda iz Verone i Gardalanda! Naša sjajna ekipa učenika provela je prekrasan vikend u Italiji, uživajući u sunčanom vremenu i međusobnom zbližavanju.

Po dolasku u Veronu, započeli smo razgledavanje grada posjetom znamenitim lokacijama, kao što su Piazza Bra, Arena, Via Mazzini, Piazza del Signori, glasovita Julijina kuća, Castelvecchio, Arche Scaligere, Spomenik Danteu i Palazzo del Capitano. Nakon razgleda, uživali smo u organiziranoj večeri i skupljali snagu za sutrašnje uzbuđenje u zabavnom parku.

Sljedećeg jutra, zaputili smo se prema Gardalandu, najpoznatijem talijanskom zabavnom parku smještenom u Castelnuovo del Garda, na jezeru Lago di Garda.

Gardaland nas je oduševio sa svojih gotovo 60 atrakcija, među kojima su nas posebno impresionirali veliki “Roller Coasteri” kao što su Blue Tornado, Magic Mountain, Sequoia Adventure, Orto Bruco i Mammut. Cijeli dan bio je prekratak da sve vožnje na koje smo željeli ići!

Nakon uzbudljivog dana provedenog u parku, ispunjenog smijehom i adrenalinom, krenuli smo natrag prema Zagrebu, s očekivanim dolaskom u kasnim večernjim satima.

Ovaj izlet bio je sjajna prilika za učenike da se bolje upoznaju i stvore nezaboravne uspomene.