Skip links

Roditelji i bivši učenici inspiriraju – profesionalna orijentacija u PPG-u

Nakon uspješnih radionica Zaklade Znanje na djelu u razredima naših trećaša, koja im je otkrila tajne ljudskih resursa u velikim kompanijama, kako izbrusiti svoje vještine te se najbolje pripremiti za razgovor za posao, organizirali smo konferenciju „Roditelji i bivši učenici inspiriraju – profesionalna orijentacija u PPG-u“.
 
Zahvaljujući predanom interesu roditelja naših učenika, već devetu godinu za redom održavamo ovu radionicu. Hvala im svima na tome!
Cilj konferencije je učenicima približiti svijet različitih zanimanja i profesionalnog napretka, a sve kako bismo im olakšali izbor studija i buduće profesije. U moru informacija kojima su izloženi teško je kritički pristupiti i pronaći nešto baš za njih.
 
Ove smo godine osluhnuli interes trećaša te predstavili zanimanja koja su njima zanimljiva: medicinu, stomatologiju, pravo, reviziju, farmaciju, arhitekturu, psihologiju, Filozofski fakultet (jezike). Osim roditelja naših učenika, svoja su zanimanja i studije predstavili i bivši učenici te profesori naše škole.
Naši su učenici s velikim zanimanjem pratili izlagače, a roditeljima zahvaljujemo na uspješnoj i lijepoj suradnji. Sigurno smo da su inspirirali PPG-ovce svojim poslovnim putem.