Skip links
Sretno PPG-ovcima koji izlaze na FCE i CAE ispite Sveučilišta Cambridge PPG prva privatna gimnazija zagreb

Sretno PPG-ovcima koji izlaze na FCE i CAE ispite Sveučilišta Cambridge

Danas posebno mislimo na naše učenike koji polažu ispite FCE (B2) i CAE (C1) u okviru ESOL ispita Sveučilišta Cambridge i u organizaciji British Council Croatia. Sigurni smo da će ih odlično napisati jer su se cijelu godinu marljivo pripremali. Good luck, guys!

Naša je škola već godinama službeno priznata kao pripremni centar za ESOL ispite Sveučilišta Cambridge u organizaciji British Councila. Učenike Prve privatne gimnazije pripremamo za polaganje ispita FCE (The First Certificate in English), CAE (The Certificate in Advanced English), CPE (The Certificate of Proficiency in English), u okviru ESOL ispita Sveučilišta Cambridge, te IELTS ispit (International English Language Testing System) – najpopularniji ispit iz engleskog jezika na svijetu koji vam pomoći da živite, studirate i radite širom svijeta.

Učenici koji uspješno polože predtest (uz minimum znanja potrebnog za određenu razinu) mogu pohađati pripreme za certifikate Sveučilišta Cambridge, koje se odvijaju u Prvoj privatnoj gimnaziji prije nastave.

Ponosni smo što možemo otkriti da smo napredovali do statusa Addvantage Silver Partnera! Addvantage je shema British Councila namijenjena jezičnim centrima, sveučilištima i drugim institucijama koje prijavljuju kandidate za polaganje čuvenih ispita. Ovaj program nudi podršku pri pripremi ispita i pristup svemu što British Council ima u ponudi u visokokvalitetnim resursima za učenje, podučavanje i procjenu engleskog jezika.

Što točno znači naša “srebrna” razina? Ona predstavlja broj kandidata koji se u prošloj školskoj godini prijavio za polaganje ispita (između 20 i 79 pristupnika). Ne sumnjamo da će svi naši kandidati i ove godine ostvariti odlične rezultate!