Skip links

Uspješna nastava na daljinu u Prvoj privatnoj gimnaziji

Sredinom ožujka cijeli se svijet suočio s novonastalim okolnostima. Tako smo i mi u Prvoj privatnoj gimnaziji krenuli s rad na daljinu, koji je puno zahtjevniji i složeniji od nastave u razredu jer je pred sve nas stavio nove izazove bez imalo vremena za pripremu. Ipak, putem smo otkrili i njegove prednosti. Ponosni smo na učenike Prve privatne gimnazije jer su se pokazali u novom svjetlu za vrijeme odvijanja nastave na daljinu. Željeli smo našim učenicima pružiti više, što smo i uspjeli predavanjima uživo, držeći se rasporeda sati. Proteklih smo mjeseci vidjeli kako sva djeca redovito i aktivno sudjeluju u online nastavi. Neki su sada još i bolji. Više se trude, aktivniji su, redovito se javljaju i svoje zadaće izvršavaju s puno odgovornosti, a to sve nama daje više motivacije! Dobar dio učenika radi dodatne projekte i zadatke. Posebno nas čini sretnima što su neki postali kreativniji i samostalniji. Pravo je zadovoljstvo raditi s mladim, motiviranim ljudima koji su spremni na suradnju s profesorima. U nastavku pročitajte kako naši učenici i njihovi roditelji ocijenjuju nastavu na daljinu u Prvoj privatnoj gimnaziji.

 width=

Komentari učenika

Profesori su jako dragi i uvijek su tu kada ih trebamo.

Zadovoljni smo i sretni što imamo profesore koji su odani i i hoće pomoći.

Neki od nas učenika su bolji nego prije. Profesori se trude imati zanimljive sate i žele izaći u susret učenicima.

Svi profesori se trude i stalno im se možemo obratiti za pomoć, u bilo koje doba dana.

Nastavu putem platforme Zoom lakše pratimo jer ima interakcije i možemo pitati što ne razumijemo.

Sve je super. Ne možemo niti jednog profesora izdvojiti jer se svi jako puno trude.

Sve je jednako dobro kao kada je nastava bila u razredu.

Svi prirodni predmeti se puno lakše prate putem video-poziva na Zoomu, a svim profesorima pohvale.

 width=

Komentari roditelja

Puno vam hvala na trudu, brizi, naporu, razumijevanju, dobroj volji i ljubavi s kojom vodite svoje učenike.

Hvala vam na svemu. Divni ste i sve je super organizirano.

Htjela bih se zahvaliti na velikom trudu koji su svi profesori PPG-a uložili da bi omogućili što bolje prenošenje znanja učenicima.

Moram reći da je moja kćer koncentriranija, više radi i istražuje. Svakako su jako bitni i redoviti kontakti s profesorima i vidim da se voli uključiti u rasporavu i postaviti pitanja.

Hvala vam na svemu. Nama se čini da ste uspjeli izvući najbolje iz ove situacije! Naš sin je zadovoljan i ovaj mu fakultetski pristup čak više odgovara.

Naša kćer se stvarno primila posla i voli učiti na ovaj način. Puno je predanija, koncentriranija, aktivnija. Sve je to i vaša zasluga jer su svi profesori kreativni i prihvatili su ovaj način učenja ozbiljno, ali i proaktivno, a klinci se osjećaju kao dio nečega što zajedno stvaraju.

Sada se potvrdilo da smo odabrali odličnu školu. Izuzetno smo zadovoljni. Prezadovoljni! Svima vas hvalimo.

Nastava je bila vrhunska. Bili ste poticaj svima.