Samljeti:
20 dkg Petit Beure keksa
20 dkg oraha
Narezati na listiće:
15 dkg maslaca
0,5 kg šećera i 15 jušnih žlica vode zakuhati i pustiti 5 minuta da poklopljeno kuha na laganoj vatri.
Nakon 5 minuta vodu sa šećerom maknuti s vatre i dodati maslac, kekse i orahe.
Odvojiti polovicu smjese na stranu.
U preostalu polovicu dodati 20 dkg rastopljene čokolade za kuhanje.
Posudu za pečenje namazati uljem pa slagati:
- Na dno tamnija polovica smjese (sa čokoladom)
- Svijetla polovica
Kada se ohladi staviti glazuru od čokolade.
Glazura:
Zakuhati:
3 žlice šećera
3 žlice vode
Kada se šećer rastopi dodati 10 dkg čokolade za kuhanje i 5 dkg maslaca te preliti vruće preko kolača.