Skip links
Damjan Sutlić PPG prva privatna gimnazija zagreb

Damjan Sutlić

Trud i upornost Damjana Sutlića isplatili su se jer se nakon magisterija na Ekonomskom fakultetu zaposlio u Janaf-u kao pripravnik u Sektoru za strateški razvoj i planiranja, a potom je već s 26 godina dobio prestižan i izazovan posao financijskog savjetnika u Raiffeisen banci.

Našeg Damjana Sutlića pamtimo kao izrazito marljivog, samozatajnog i odličnog učenika, koji je kao super prijatelj i odgovoran đak svima mogao biti primjer. Veseli njegova želja za napredovanjem i radom na sebi, te mu želimo mnogo novih uspjeha na poslovnom planu.

1. Koja sjećanja nosiš sa sobom vezana uz školovanje u našoj školi?

Sjećanja su jako lijepa, proveo sam 4 godine u školi koja me na neki način kreirala kao osobu i omogućila mi da nastavim sa svojim razvojem.

2. Što bi istaknuo kao prednost školovanja u Prvoj privatnoj gimnaziji?

Prednost je, optimalan broj učenika u svakom razredu što omogućava individualno pristupanje svakom učeniku (što u državnim gimnazijama nije slučaj), pomaganje učenicima ako imaju određene probleme s određenim predmetom, te blizak odnos profesora i učenika, na neki način obiteljska atmosfera (što u državnim gimnazijama nije slučaj).

3. Kakav je bio tvoj obrazovni i profesionalni put nakon što si maturirao?

Upisao sam Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu (EFZG), koji sam završio u roku i nakon pet godina školovanja na EFZG-u postao magistar ekonomske struke. Nakon toga sam se zaposlio u Janaf-u kao pripravnik u Sektoru za strateški razvoj i planiranje. Nakon odrađenog pripravničkog staža sam se javio na natječaj u Raiffeisen banci (RBA), te nakon što sam prošao na natječaju zaposlio sam se u Samostalno direkciji poslova financijskog savjetovanja kao Suradnik te i dalje radim u istoj Direkciji.

4. Što ti osobno smatraš svojim najvećim uspjehom?

U roku završen faks, te uspješan rad u Samostalno direkciji poslova financijskog savjetovanja tokom zadnjih tri godine.

5. Kakvi su ti planovi za budućnost?

Nastaviti s edukacijom vezano za posao koji radim, te shodno tome, napredak na poslu.

6. Što te najviše veseli?

Na poslu, kada uspješno završimo s projektom na kojem smo radili; a privatno, druženje s prijateljima u slobodno vrijeme.

7. Što bi ti poručio/savjetovao našim učenicima i općenito mladim ljudima?

Ulagati što više vremena i truda u edukaciju i svoj osobni napredak, jer će se to trostruko vratiti.