Skip links

Objavili smo novi broj školskog časopisa PPG Times: pročitajte ga online!

 width=

Dragi učenici, roditelji,

nastavnici,

dragi čitatelji!

Ponosni smo što možemo reći da smo objavili XIV. broj našeg školskog lista PPG Times!

Iako je tema našega ovogodišnjeg broja određena mjesecima prije pandemijske situacije, kao rijetko kada poklopio se savršeno nesavršen trenutak objave časopisa temata #živimodrživo s trenutkom u kojem je Zemlja uzela predah. Predah od nas, njezinih najracionalnijih stanovnika. Dok smo mi jačali svijest o važnosti održivoga razvoja, razvijali teorije i tek malim koracima pokušali dosegnuta znanja provoditi u praksi, naš planet uzeo je stvar u svoje ruke i stavio život na pauzu. Naš život, život njegovih najracionalnijih stanovnika. Život drugih bića, flore i faune, bogatiji je, čišći i produktivniji nego ikad, ili barem od prošle Zemljine intervencije. Upravo zbog ove (ne)sretne slučajnosti, osobito smo ponosni i s radošću i nadom u bolje sutra i mudru upotrebu uma predstavljamo vam novi, XIV. broj časopisa PPG Times. Kako bismo pomogli Zemlji u oporavku i dosljedno čuvali globalne ciljeve, ovaj broj časopisa neće biti tiskan.

Temu #živimodrživo obradili smo anketnom procjenom trenutne situacije svijesti o održivom razvoju, intervjuima s ljudima koji na osobit način pridonose boljoj budućnosti Zemlje, neposrednim i virtualnim radionicama, ali i književnim tekstovima i slikovnim savjetima. U tematskoj podjeli rubrika na znanost, kulturu, sport i nastavu pronaći ćete sve aktivnosti koje smo proveli ove nastavne godine, na blizinu, a u zadnje vrijeme, i na daljinu.

Prepuštamo vas uživanju u tekstovima digitalnoga izdanja časopisa uz vjeru da se kao bolji i racionalniji ljudi, osobito motivirani, zdravi i bez obveze o socijalnoj distanci vidimo u rujnu na hodnicima naše male škole za velika znanja!

Uredništvo

PPG Times: #živimodrživo