Međunarodna suradnja 2019-11-13T13:32:09+01:00

Naši učenici redovito sudjeluju u međunarodnim projektima, a takvi projekti jedno su od temelja obrazovanja koje pruža PPG

Posebno smo ponosni na sudjelovanja i uspjehe naših učenika u međunarodnim projektima: Harvard Model UN (simulacija rada Ujedinjenih naroda u organizaciji harvardskih studenata u Bostonu), Najveća svjetska lekcija u Hrvatskoj, European Schools for a Living Planet, eTwinning Earth Hour, Energy4You, Nanoyou, Spring Day te da smo škola-partner University of Cambridge ESOL Examinations. Uz to, pripremamo učenike za certifikate Goethe-Instituta iz poznavanja njemačkog jezika (razina B1 i B2).

Radionica “Skok u budućnost” pripremila nas je za tržište rada

Radionica je posvećena vještinama i ponašanjima koja se traže na tržištu rada i koje kandidate izdvajaju iz gomile

Pročitaj više...

Znanje na djelu – sjajna prilika za naše učenike

Znanje na djelu je zaklada koja spaja obrazovni i poslovni svijet, pa tako učenike vodi u tvrtke i institucije u kojima mogu izravno osjetiti i doživjeti pojedino zanimanje.

Pročitaj više...

Radionica “Skok u budućnost” približila nas je tržištu rada

Na današnjoj smo radionici imali priliku iskoračiti izvan naših učionica i približiti se tržištu rada, pod vodstvom iskusne menadžerice ljudskih resursa.

Pročitaj više...

Sudjelovanje u programu Pogledaj. Probaj. Doživi.

Jako nam je drago što je naš trećaš imao priliku sudjelovati u programu koji omogućuje učenicima da sami dožive i iskuse određena zanimanja izravno na radnom mjestu.

Pročitaj više...

  • PPG - STEM

Naše učenice na „STEM. Rastem. Istražujem.“

Naše trećašice sudjelovale su u projektu koji organizira zaklada Znanje na djelu u suradnji sa Institutom Ruđer Bošković.

Pročitaj više...

  • Skok u budućnost

Skok u budućnost

Sudjelovali smo u jako korisnoj radionici Zaklade Znanje na djelu.

Pročitaj više...

Zaklada znanje na djelu STEM

I naši su učenici sudjelovali u programu STEM. Rastem. Istražujem. 2017. u suradnji s Institutom Ruđer Bošković. U petak su prisustvovali predavanjima, a u subotu su na danu Otvorenih vrata Instituta predstavljali projekte sa znanstvenicima.

Radionica Skok u budućnost

Sudjelovali smo na još jednoj izvrsnoj radionici zaklade Znanje na djelu.
Pročitaj više...

Nastavak uspješne suradnje sa zakladom Znanje na djelu

Nastavljamo odličnu suradnju sa Zakladom Znanje na djelu u sklopu koje skupina naših maturanata 13. listopada odlazi u dvodnevnu posjetu Valamar hotelskim kompleksima u Poreču.
Pročitaj više...